Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yakup Çetin Ortaokulu

Telefon : 03246525020
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yakupcetinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yakup Çetin Ortaokulu ÇİÇEKLİ KÖYÜ 33400 TARSUS/MERSİN
VİZYON : YAKUP ÇETİN ORTAOKULU OLARAK HEDEFİMİZ ; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : AMACIMIZ ; Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, geçmişini çok iyi bilen analiz eden ve geleceğine ona göre yön verebilecek, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :6
Öğrenci :97
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :581
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:10 - 11:30 / 13:00-15:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA VE SOBA
Servis :
Ulaşım : Tarsus Yakup Çetin İlköğretim Okulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 27 km. uzaklıktadır. Tarsus Kleopatra Kapısı civarında bulunan köylü garajından köyümüze dolmuşla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Tarsus Yakup Çetin Ortaokulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 27 km. uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 27 KM İL MERKEZİNE 57 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :